Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Column wethouder Bob Graal

woensdag 05 december 2018
Bob Graal

De laatste…   Het was fris op de dag van de verkiezingen, maar heeft het mij er niet van weerhouden om mijn stem uit te brengen. Het opkomstpercentage lag gemiddeld rond de 39% wat helaas toch wat mager is. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is het aan de politieke partijen om de coalitie onderhandelingen te starten.

. Ik hoop dat er voor 1 januari 2019 een coalitie is zodat de nieuwe raad van Haarlemmermeer met een nieuw college van burgemeester en wethouders (B&W) direct aan de slag kan.

Einde
Voor mij als wethouder van Haarlemmerliede en Spaarnwoude komt het eind in zicht. Per 1 januari 2019 is het over en uit en zal ik op zoek moeten naar een andere baan. Ik heb mijn schoen gezet en daarin een wensenlijstje voor Sinterklaas met enkele leuke nieuwe jobs.

Wie weet kan Sinterklaas mijn wensen vervullen…

Ik zal de politiek in de nieuwe gemeente Haarlemmermeer zeker gaan volgen en op de achtergrond politiek actief blijven. Nu de tijd komt om terug te kijken, kan ik zeggen dat ik terugkijk op een leerzame, leuke en ook intensieve periode als raadslid en wethouder van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Ik wens u voor 2019 het allerbeste!


Bob Graal
Wethouder Haarlemmerliede en Spaarnwoude