Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

23 maart 2017: hoorzitting over zienswijzen herindelingsontwerp Haarlemmerliede-Haarlemmermeer

woensdag 08 maart 2017

Iedereen die een schriftelijke zienswijze heeft ingediend op de plannen voor de samenvoeging (fusie) kan deze mondeling toelichten voor de raadsleden van beide gemeenten.

Hiervoor kun u zich uiterlijk woensdag 22 maart aanmelden bij de griffie van Haarlemmermeer, telelefoon: 023 567 6819, e-mail: griffie@haarlemmermeer.nl. Ook als u de zienswijze heeft ingediend bij de gemeente Haarlemmerliede.

De hoorzitting vindt plaats op donderdag 23 maart van 19.00-21.00 uur in de Zoete Inval in Haarlemmerliede. De bijeenkomst is openbaar. U kunt de hoorzitting ook thuis live volgen via http://www.youtube.nl/GemHaarlemmermeerhttp://www.youtube.nl/GemHaarlemmermeerhttp://bit.ly/2ozUy8C
 
In april nemen de gemeenteraden een definitief besluit over de plannen voor de samenvoeging. Daarna moeten de provincie en de Tweede en Eerste kamer daarover besluiten. Vanaf 1 januari 2019 gaan de beide gemeenten verder als één nieuwe gemeente Haarlemmermeer. Kijk voor alle informatie over de samenvoeging op haarlemmerliede-haarlemmermeer.nl.