Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Dag van de ondernemer 2017

donderdag 05 oktober 2017
Logo dag van de ondernemer

Wie wordt ondernemer van 2017 en volgt Han Bouwens jr van Albert Heijn Spaarndam op?

Welke ondernemers in de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude zetten zich actief in voor het verenigingsleven in de gemeente? Bijvoorbeeld door een sport- of cultuurvereniging te sponsoren of op een ander manier te steunen. Op vrijdag 17 november, ‘De Dag van de Ondernemer’, kent wethouder Raymond van Haeften voor de tweede keer een prijs toe aan de ondernemer die zich maatschappelijk sterk maakt voor het verenigingsleven.

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude grijpt de “Dag van de Ondernemer” aan om ondernemers die zich inzetten voor het verenigingsleven te bedanken. Het verenigingsleven is voor een belangrijk deel afhankelijk van de steun en inzet vanuit het bedrijfsleven.

 

Oproep: Kent u ondernemers die zich inzetten voor een sport- of cultuurvereniging?

Wij roepen iedereen op om ondernemers te nomineren die een belangrijke bijdrage leveren aan het verenigingsleven. Kent  u een ondernemer die zich actief inzet voor de sportclub of de cultuurvereniging? Telkens weer een belangrijke sponsor is?

 

Helpt u mee?
U kunt uw lijst met namen tot 1 november 2017 sturen naar broenink@haarlemmerliede.nl.  Uit alle ingezonden lijsten stellen wij een top 3 samen. De koploper van de top 3 wordt op 17 november door wethouder Van Haeften in het zonnetje gezet.