Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Vrijwilligersprijs 2017

donderdag 23 november 2017

De vrijwilligersavond 2017 staat komt er weer aan! Deze staat gepland op vrijdag 8 december 2017.

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in de Claes van Kietenzaal van de Zoete Inval (Haarlemmerstraatweg 183, Haarlemmerliede). Tijdens deze avond zetten wij de vrijwilligers van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude in het zonnetje. Want: vrijwilligers zijn immers goud waard! Om ook dit jaar deze waardering weer te benadrukken reiken we volgens traditie de Vrijwilligersprijs uit. De prijsuitreiking is rond 20.30 uur en wordt verricht door wethouder Raymond van Haeften.

Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden via broenink@haarlemmerliede.nl onder vermelding van uw naam (en eventuele anderen) en de naam van uw organisatie.

Reminder: Nominatie Vrijwilligersprijs 2017
Kent u iemand in uw omgeving die vrijwilligerswerk verricht en vindt u dat hij of zij de Vrijwilligersprijs verdient? Nomineer hem of haar voor de Vrijwilligersprijs 2017! Natuurlijk kunt u ook een organisatie nomineren. Wie verdient volgens u de Vrijwilligersprijs 2017 het meest?

Meld de vrijwilliger of organisatie voor 28 november 2017 aan bij de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude. De nominaties kunt u doorgeven via email: broenink@haarlemmerliede.nl