Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Informatiebijeenkomst N200

woensdag 31 oktober 2018
Kaartje werkzaamheden

De aannemer van de nieuwe N200 organiseert op donderdag 1 november tussen 19.00 en 21.00 uur een informatiebijeenkomst over de nieuwe N200 in Cultureel centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg. Inwoners die meer willen weten over het voorlopige ontwerp van de N200 door Halfweg, de boezembrug en de inrichting van openbare ruimte kunnen binnenlopen om in gesprek te gaan en vragen te stellen.

In december of januari wordt nog een bewonersavond georganiseerd waarbij het definitieve ontwerp wordt gepresenteerd en er dieper wordt ingegaan op de planning en mogelijke (verkeers-) hinder.

Speciaal voor dit project is de N200 Bouwapp ontwikkeld voor mobiele telefoon of tablet met informatie en nieuws over de voortgang, planning en hinder die inwoners of ondernemers kunnen ervaren tijdens de werkzaamheden. De “N200 Bouwapp” is gratis te downloaden voor zowel Android en IOS apparaten in de App/Play store. Heeft u vragen of klachten over de werkzaamheden, neem dan contact op met de aannemer via de app of via info@een200.nl.