Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Proclaimer

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Externe links

Het auteursrecht van informatie op websites buiten www.haarlemmerliede.nl ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina's of gegevens. Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaren.

Privacy

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over uw bezoek aan onze website wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische doeleinden en nooit ter identificatie van individuele personen. De informatie die u ons zelf verstrekt (bijvoorbeeld ten behoeve van informatieverzoeken of aanvragen van producten en diensten) wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie en in het kader daarvan eventuele informatie-uitwisseling met derden.

Webrichtlijnen

De gemeente toetst haar website regelmatig aan de geldende webrichtlijnen voor de toegankelijkheid van overheidswebsites.

Melding van ontoegankelijkheid website

Mocht u van mening zijn dat onze website ondanks onze toetsing niet voldoet of hebt u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt; laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en eventuele medebezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie.

U kunt een melding doen door een e-mail te sturen naar communicatie@haarlemmerliede.nl Beschrijf hierin in ieder geval het probleem en neem de link naar de desbetreffende pagina op. Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u aanvullend ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt, welke browsersoftware u hebt, of u instellingen hebt aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware, spraakherkenningssoftware gebruikt.

Uw melding zal in onderzoek genomen worden en u wordt op de hoogte gesteld van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast.