Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Gemeente haarlemmerliede

Meestgevraagd

Nieuws

Opknapbeurt voor N200 en de boezembruggen

vrijdag 24 maart 2017

Vanaf eind 2017 krijgt de N200 een grondige opknapbeurt. Nog dit jaar beginnen de voorbereidende werkzaamheden oor het - niet gelijktijdig - vervangen van de twee boezembruggen medio 2018. De nieuwe boezembruggen en de herinrichting van de weg geven maken Halfweg groener en veiliger. Zo passen ze meer bij het dorpse karakter van Halfweg en gaat de leefbaarheid en verkeersveiligheid erop vooruit.

Begin van iets moois-festival op zaterdag 25 maart in Rijsenhout

woensdag 22 maart 2017
Begin van iets moois-Festival

Van 9-15 uur ben je welkom en kun je gratis leuke activiteiten doen met het hele gezin. Op deze Landelijke Compostdag kunnen inwoners weer gratis compost ophalen bij de milieustraat.

ALLEHENS tentoonstelling in gemeentehuis van 28 maart t/m eind juni 2017

vrijdag 17 maart 2017
Werk Mark Koning

Op 28 maart 2017 opent burgemeester Pieter Heiliegers de vijfde ALLEHENS tentoonstelling. Gastcurator is Mark Koning uit Spaarndam. Hij toont zijn glaskunstwerken samen met werk van fotograaf Henk van Ommeren. Lees verder

Uitslag tweede kamerverkiezingen voor Haarlemmerliede

woensdag 15 maart 2017

Hoe heeft Haarlemmerliede gestemd? Bekijk hier de uitslag.Lees verder

Veel steun voor herindelingsontwerp

dinsdag 14 maart 2017

De colleges van Haarlemmerliede en Spaarnwoude en Haarlemmermeer houden met overtuiging vast aan het herindelingsontwerp tot samenvoeging van de twee gemeenten. De vele positieve zienswijzen bevestigen het beeld dat er een groot draagvlak is voor de samenvoeging.

 

Agenda