Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Nieuwsbericht

Ondernemersplein: ook in Halfweg

woensdag 04 juli 2018
startersplatform

Sinds de opening van het Servicecentrum Halfweg is ook het Ondernemersplein van start gegaan. Het Ondernemersplein is het eerste aanspreekpunt voor (startende) ondernemers, zakelijke initiatiefnemers en instellingen.

Wat doet het Ondernemersplein?
Ondernemers kunnen voor veel zaken terecht bij het Ondernemersplein. Bijvoorbeeld voor advies over vergunningen, huisvesting/bedrijfsruimte, starten van een eigen bedrijf, microfinanciering, bestemmingsplan informatie, Regeling Besluit Bijstandverlening Zelfstandigen.
|
Ook is het mogelijk om via een Intakegesprek te laten onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor een bedrijf voor vestiging op een locatie wat niet passend is wat betreft de bestemming in het bestemmingsplan.
Twee keer per jaar vindt het Startersplatform plaats. Dit is bedoeld voor starters die in de afgelopen drie jaar gestart zijn met een eigen bedrijf of van plan zijn een eigen bedrijf te starten. Dit vindt plaats in het Raadhuis in Hoofddorp. De eerstvolgende bijeenkomst is op 17 oktober 2018. Kijk voor meer informatie op https://www.hlmrmeer.nl/nl/ondernemen/faciliteiten/evenementen-congressen/startersplatform.

Contact
Het is mogelijk om een afspraak te maken in Halfweg (Servicecentrum, Haarlemmerstraatweg 51 in Halfweg) en Hoofddorp (Raadhuisplein 1 in Hoofddorp).

Ondernemers zijn welkom op afspraak van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maak je telefonisch via 0900-1852 of via e-mail: ondernemersplein@haarlemmermeer.nl. Meer informatie: https://www.hlmrmeer.nl/nl/ondernemen/faciliteiten/ondernemersplein