Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Nieuwsbericht

Raadhuis Halfweg voorlopig gesloten

woensdag 26 september 2018
Raadhuis Halfweg

Raadhuis Halfweg

Er is ernstige schade ontstaan aan het kantoorgedeelte van het raadhuis in Halfweg. De fundering van dit kantoorgedeelte is beschadigd en het kantoordeel is verschoven. Daarom is besloten om het raadhuis voorlopig te sluiten. Het oude monumentale deel van het raadhuis lijkt voorlopig niet beschadigd.

De komende periode wordt onderzocht wat de oorzaak is van de schade. Het gaat niet om werkzaamheden die de gemeente uitvoert aan het raadhuis. 

Rijbewijs of paspoort ophalen of aanvragen?

Vanaf maandag 24 september kunnen inwoners van Haarlemmerliede en Spaarnwoude voor onder andere het aanvragen en ophalen van rijbewijzen en paspoorten terecht bij het raadhuis van Haarlemmermeer in Hoofddorp. 

Alle inwoners die de komende dagen een afspraak hadden om documenten te komen afhalen bij het raadhuis in Halfweg zijn of worden gebeld voor een nieuwe afspraak. Voor de trouwerijen die hier de komende periode plaats zouden vinden worden andere locaties gezocht. 

De medewerkers van de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude die hun kantoor nog in Halfweg hadden, werken voorlopig in Hoofddorp.