Ga naar de inhoud
Ga naar het zoeken
Ga naar het menu

Nieuwsbericht

Informatieavond over afsluiting Spaarndammerdijk

woensdag 29 augustus 2018
werkzaamheden aan de Spaarndammerdijk

Half mei is een deel van het asfalt van de Spaarndammerdijk gerepareerd. Dit was nodig voor de veiligheid van alle verkeersdeelnemers. Na afloop van de werkzaamheden heeft de gemeente de keus gemaakt om tijdelijk, tot het moment dat wordt bepaald of groot onderhoud wordt uitgevoerd, minder gemotoriseerd verkeer toe te staan.

Hoe nu verder?
Zolang nog niet bekend is of groot onderhoud aan de weg nodig, wil de gemeente de tijdelijke maatregel handhaven en goed regelen, want de situatie nu geeft nog verwarring. Als uit onderzoek blijkt dat groot onderhoud nodig is, dan zal de gemeente dit gaan voorbereiden. Dan is ook duidelijk of de tijdelijke verkeersmaatregel definitief wordt of komt te vervallen.

Heeft u vragen of wilt u meepraten? Kom dan langs tijdens de informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op donderdag 6 september 2018 van 19.00 – 21.00 uur in het gemeentehuis van Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmerstraatweg 51, Halfweg.

Bent u verhinderd maar heeft u wel een vraag? Neem dan contact op met Ramon Boerlijst via telefoonnummer 0900-1852 of door een e-mail te sturen naar info@haarlemmermeer.nl, ter attentie van Ramon Boerlijst, onder vermelding van ‘Spaarndammerdijk’.